De route naar het ziekenhuis en de verloskamers

Vanaf de N506 in Hoorn
(ook wel bekend als de ‘provinciale weg’) kunt u de borden volgen.

Vanuit de richting Amsterdam.
Vanaf autosnelweg A7 neemt u afrit 8, Hoorn. Voor de rotonde gaat u rechts. U volgt de N506. Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf. Na de bocht naar rechts slaat u direct linksaf naar de parkeergarage.

Vanuit de richting Den Helder
Vanaf de autosnelweg A7 neemt u de afrit Hoorn/Berkhout. De rotonde neemt u ¾. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. U volgt de N506. Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf. Na de bocht naar rechts slaat u direct linksaf naar de parkeergarage.

Parkeren(WFG garage.)
Wanneer u(w) (vrouw) weeën heeft is het handig de auto tijdelijk voor de hoofdingang te parkeren. De auto moet na aankomst op de verloskamer direct in de parkeergarage worden gezet. Het tarief voor de parkeergarage is 2 euro. U kunt bij vertrek betalen in de centrale hal van het ziekenhuis (contant of met chipknip) en in de parkeergarage (enkel chipknip).
om hem vervolgens in de garage te parkeren.

Van 21.00 tot 7.00 is de hoofdingang gesloten. U komt dan binnen via de nachtingang. Deze bevindt zich vlak bij de hoofdingang en staat ook met borden aangegeven. Vervolgens pakt u een rolstoel bij de ingang (hiervoor heeft u een 2 euromuntstuk nodig).

Route naar de verloskamers
De verloskamers bevinden zich op de vierde etage. Vanuit de centrale hal gaat u rechtsaf de gang in (langs het winkeltje). U loopt door tot u drie groene liften aan uw linkerhand treft. Neem een van deze liften naar de vierde etage. Vanuit de lift gaat u rechtsaf de schuifdeur door. Hierna direct linksaf. Halverwege deze gang bevindt zich de zusterpost. Hier kunt u vragen waar naar welke verloskamer u moet.

Het is meestal zo dat uw verloskundige tegelijkertijd met u bij het ziekenhuis is. Zij wijst u dan uiteraard de weg.